Dartvereniging De Stedendriehoek

Dartvereniging De Stedendriehoek  is gevestigd in Deventer aan de D.G. van der Keesselstraat 84.

Meer informatie over Dartvereniging De Stedendriehoek in Deventer

Zin om wat pijltjes te gooien? Dartvereniging De Stedendriehoek is een dart vereniging die altijd nieuwe leden verwelkomt. Leden komen met plezier bijeen bij Dartvereniging De Stedendriehoek in deze gezellige dart vereniging in Deventer.

Ben jij een fervent dart liefhebber en wil je jouw skills tentoonspreiden in een Sportclub in Deventer ligt? Dan ben je bij Dartvereniging De Stedendriehoek bij de juiste vereniging terechtgekomen. Ook wanneer je puur voor de gezelligheid komt of wilt leren darten, biedt Dartvereniging De Stedendriehoek de juiste omgeving.

Je kunt deze Sportclub makkelijk bereiken op D.G. van der Keesselstraat 84 in Deventer. Voor vragen kun je Dartvereniging De Stedendriehoek altijd bereiken via: 31 6 29406051, of bekijk je de website via de site hieronder.

http://www.stedendriehoekdarts.nl/

Kun je niet wachten om langs te komen? Dartvereniging De Stedendriehoek verwelkomt je hartelijk en je zult snel mede passie genoten ontmoeten.

Hoe kom je bij Dartvereniging De Stedendriehoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dartvereniging De Stedendriehoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. dartvereniging
  2. Dartvereniging De Stedendriehoek

Bezoekers bekeken ook