De Katwijkse Dartvereniging

De Katwijkse Dartvereniging  is gevestigd in Katwijk aan Zee aan de Stadhoudersdreef 1.

Meer informatie over De Katwijkse Dartvereniging in Katwijk aan Zee

Zin om wat pijltjes te gooien? De Katwijkse Dartvereniging is een dart vereniging die altijd nieuwe leden verwelkomt. Leden komen met plezier bijeen bij De Katwijkse Dartvereniging in deze gezellige dart vereniging in Katwijk aan Zee.

Ben jij een fervent dart liefhebber en wil je jouw skills tentoonspreiden in een Sportclub in Katwijk aan Zee ligt? Dan ben je bij De Katwijkse Dartvereniging bij de juiste vereniging terechtgekomen. Ook wanneer je puur voor de gezelligheid komt of wilt leren darten, biedt De Katwijkse Dartvereniging de juiste omgeving.

Je kunt deze Sportclub makkelijk bereiken op Stadhoudersdreef 1 in Katwijk aan Zee. Voor vragen kun je De Katwijkse Dartvereniging altijd bereiken via: 31 6 52011223, of bekijk je de website via de site hieronder.

http://www.dekatwijksedartvereniging.nl/#contact

Kun je niet wachten om langs te komen? De Katwijkse Dartvereniging verwelkomt je hartelijk en je zult snel mede passie genoten ontmoeten.

Hoe kom je bij De Katwijkse Dartvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Katwijkse Dartvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. dartvereniging
  2. De Katwijkse Dartvereniging

Bezoekers bekeken ook