1. metabo
  2. Metabo STEB 65 Quick.

Metabo STEB 65 Quick.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Metabo STEB 65 Quick. Ontdek alle specificaties van deze Metabo STEB 65 Quick. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Metabo STEB 65 Quick. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Metabo STEB 65 Quick.

Geschikt voor welk materiaal

Gewicht

1,9 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

450 W

Lengte van de kabel

2,5 m

Omschrijving van de Metabo STEB 65 Quick.

De Metabo STEB 65 Quick biedt je een breed scala aan mogelijkheden. Met deze decoupeerzaag haal je een krachtig gereedschap in huis. De zaag heeft een vermogen van 450 Watt en is daardoor erg geschikt voor het zagen in hout, aluminium en andere metalen. Ook heeft de zaag een antislip softgrip-oppervlak handgreep, waardoor je de zaag stevig in de hand houdt en de zaagbladwissel is gereedschapsloos, zodat je direct door kunt gaan met je klus. De Metabo STEB 65 Quick biedt nog meer voordelen. De regelbare slagfrequentie zorgt ervoor dat je de snelheid van de zaag aanpast aan het materiaal. Ook heeft de zaag een aansluiting voor een alleszuiger waarmee je stofarm werkt en de blaasfunctie geeft je vrij zicht op het zaagbereik. Al deze voordelen maakt de STEB 65 Quick tot een perfecte decoupeerzaag voor zowel thuisklussers als professionals. De zaag wordt geleverd in een handige koffer, zodat je hem gemakkelijk meeneemt van klus naar klus. Met de Metabo STEB 65 Quick heb je altijd de perfecte zaag voor elke klus.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de decoupeerzaag licht en daarom langdurig te gebruiken. Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te zagen materiaal. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon waardoor je tijdens het zagen niet belemmerd wordt.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Metabo STEB 65 Quick.

De Metabo STEB 65 Quick. is geschikt voor de volgende materialen: .

De Metabo STEB 65 Quick. weegt 1,9 kg.

De Metabo STEB 65 Quick. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Metabo STEB 65 Quick. heeft een vermogen van 450 W.

Bekijk nog meer powertools