Vermogen van DJ La Fuente

Last Updated: 22:22PM 11/20/2023

Fuente

Als je bekend bent met de Nederlandse muziekscene, dan is de naam DJ La Fuente waarschijnlijk niet onbekend. DJ La Fuente heeft een opmerkelijke carrière achter de rug, maar wat weten we over het vermogen wat hij heeft opgebouwd?

Wie is DJ La Fuente?

De echte naam van DJ La Fuente is Job Smeltzer. Het gaat om een Nederlandse DJ en muziekproducent die al enige tijd populair is in de Nederlandse muziekscene. DJ La Fuente is op 13 oktober 1983 in Eindhoven geboren. Vóór zijn doorbraak als dj was Job een hockeycoach. In 2008 zette hij echter zijn eerste stappen in de muziekindustrie en al snel begon hij samen te werken met bekende labels zoals Spinnin’ Records.

De woonplaats van DJ La Fuente

DJ La Fuente heeft zijn thuisbasis in Eindhoven, de stad waar hij zijn muzikale carrière begon. In 2013 kocht hij een prachtig en groot appartement in Eindhoven voor €385.000.

Hoe oud is DJ La Fuente?

Job Smeltzer oftewel DJ La Fuente is op 13 oktober 1983 geboren in Eindhoven. Dat betekent dat DJ La Fuente dus 40 jaar oud is en op deze leeftijd al veel bereikt heeft.

Hoe genereert DJ La Fuente zijn inkomen?

DJ La Fuente genereert zijn inkomen op diverse manieren. Ten eerste heeft hij talloze betaalde samenwerkingen, waarbij hij producten van verschillende bedrijven promoot in ruil voor een financiële vergoeding. Hier komt bij dat zijn YouTube kanaal een bron van inkomsten is. De voornaamste bron van inkomen van DJ La Fuente is echter zijn muziekcarrière. Als DJ heeft hij opgetreden in verschillende clubs en op festivals, wat hem aanzienlijke inkomsten heeft opgeleverd. Nog een inkomstenbron voor DJ La Fuente is zijn eigen kledinglijn en de samenwerking met verschillende merken, wat eveneens heeft bijgedragen aan zijn vermogen.

Kom erachter wat de vermogen van DJ La Fuente is

De diverse financiële ondernemingen, gecombineerd met het muzikale succes van DJ La Fuente, hebben geleid tot een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro. Het maandelijkse inkomen van DJ La Fuente varieert afhankelijk van zijn optredens en andere zaken. Vanwege zijn populariteit en frequente boekingen verdient hij gemiddeld 50.000 euro per optreden. Daarnaast ontvangt hij inkomsten uit zijn kledinglijn en verschillende samenwerkingen en sponsordeals met gerenommeerde merken.

Grappige weetjes over DJ La Fuente

1. DJ La Fuente heeft zijn eigen label genaamd ‘La Fuente Music’, waar hij ook dagelijks zijn passie insteekt.

2. Voordat La Fuente als DJ begon te werken, was hij een hockeycoach. Hij heeft zijn diploma aan de Fontys Hogeschool gehaald.

3. Toen DJ La Fuente 16 was, begon hij al met het maken van muziek. Inmiddels heeft hij opgetreden met grote artiesten, waaronder Tiësto en Afrojack.

4. DJ La Fuente heeft een eigen kledinglijn. De naam van deze kledinglijn is ‘Fuente Wear’.5. DJ La Fuente beschikt over een indrukwekkende auto collectie.