Vermogen van Don de Jong

Last Updated: 11:11AM 10/24/2023

Wat is het vermogen van Don de Jong? Onder de jongeren is hij heel erg bekend, maar hij verdient ook zeker wel aardig wat. Daarom duiken we vandaag in het vermogen van Don de Jong. Hoe rijk zal hij zijn? 

de jong

Wie is Don de Jong?

Don de Jong is onder de jeugd een bekende Youtuber. Officieel gezien heet hij Don Siegfried Josephus de Jong. Hij is in een klein dorp opgegroeid, waardoor iedereen direct wist dat hij aan YouTube doet. Zijn YouTube kanaal liep eerst helemaal niet goed. Hij maakte eerder alleen maar gamevideo’s, waardoor er maar enkele mensen waren die er echt daadwerkelijk naar wilden kijken. 

Don heeft toch doorgezet en heeft al die tijd wel video’s gemaakt. Uiteindelijk is hij gestopt met gamevideo’s, waardoor zijn kanaal ineens erg ging groeien. Het vermogen van Don de Jong is in deze tijd ook steeds verder omhoog gegaan, omdat je veel geld kan verdienen met YouTube. 

Don de Jong heeft in totaal meer dan een miljoen abonnees. In Nederland zijn er niet veel andere kanalen die zoveel abonnees hebben. Hierdoor heeft hij een erg groot bedrijf en kan hij eenvoudiger geld verdienen dan andere Youtubers. 

Don de Jong zijn leeftijd is op dit moment 24 jaar (1 juli 1999). Hij heeft dus al heel wat bereikt voor iemand die nog niet eens halverwege de 20 is. 

Waar woont Don de Jong?

Don de Jong woont niet meer bij zijn ouders. Don is opgegroeid in Zuid-Holland, Rijpwetering. Maar waar woont Don de Jong dan? Nu woont hij in Roelofarendsveen. Het huis van Don de Jong is niet zomaar een huis, want hij heeft een villa gekocht. Dit betekent dat Don de Jong zijn vermogen zeker niet laag is. 

Heeft Don de Jong een vriendin?

Don de Jong heeft op dit moment geen vriendin. In het verleden heeft hij wel een vriendin gehad. Zo is de bekende Juultje Tieleman een tijdje zijn vriendin geweest. Dit heeft niet lang standgehouden. Don is op dit moment single en hij zegt ook niet op zoek te zijn naar een relatie.  

Hoeveel verdient Don de Jong en waar verdient hij het aan?

Het vermogen van Don de Jong komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hij verdient zijn geld met het maken van YouTube video’s. Verder verdient hij nog geld vanuit zijn eigen onderneming en heeft hij regelmatig verschillende sponsordeals. Daarnaast schijnt het zo te zijn dat hij met cryptocurrency bezig is. 

In totaal valt het vermogen van Don de Jong niet tegen. De auto’s van Don de Jong liegen er namelijk niet om. Zo heeft hij bijvoorbeeld een Audi RS6. Het schijnt zo te zijn dat hij tussen de €6000 en €12.000 per maand zou verdienen, maar dit kan ook veel meer zijn. 

Wat is het vermogen van de youtuber Don de Jong?

Het vermogen van de youtuber Don de Jong is niet echt duidelijk. Youtubers zijn vaak niet duidelijk over wat ze verdienen. Zijn geschatte jaarinkomsten liggen rond de €300.000 per jaar. Hier is veel onduidelijkheid over, omdat hier ook geen compleet plaatje van te schetsen valt. 

Zo weten we niet wat Don bijvoorbeeld voor een sponsordeal krijgt betaald. Hierdoor is het erg lastig om een beeld te scheppen van het vermogen van Don de Jong. Per maand zouden zijn inkomsten ook erg kunnen verschillen. 

Weetjes over Don de Jong

Don de Jong is onder de jongeren erg populair en zijn vermogen liegt er niet om. Hieronder vind je enkele weetjes over Don de Jong om hem wat beter te leren kennen. 

  • Don de Jong heeft een hartaandoening, waardoor hij vanaf zijn jeugd al een pacemaker draagt. 
  • De views maken voor Don een groot verschil in zijn inkomsten. Hoe minder views zijn YouTube video krijgt, hoe minder hij aan het einde van de maand verdient.