Vermogen van Joel Beukers

Last Updated: 13:13PM 11/27/2023

Als bekende ondernemer en influencer is het vermogen van Joel Beukers niet niks. Joel Beukers is zowel een influencer en sporter als ondernemer. Door zijn looks te combineren met goede marketing, heeft Joel Beukers een enorm vermogen op weten te bouwen. Wil je weten wat Joel Beukers op zijn bankrekening heeft staan? Lees dan snel verder!

JOEL BEUKERS

Wie is Joel Beukers?

De meeste mensen zullen Joel Beukers kennen van Instagram, YouTube of zijn supplementenbedrijf Clean Nutrition. Op social media staat hij vooral bekend om de challenges die hij doet en het schreeuwen. Joel Beukers is bekend geworden na professioneel rugby te spelen. Dit deed hij van zijn 6de tot zijn 23ste. Op zijn 23ste werd Joel beschuldigd van drugsgebruik. Zelf zegt hij dat dit komt door een supplement dat hij destijds nam. 

Hierna heeft hij besloten dat hij zijn eigen supplementen uit wilde brengen. In de Joel Beukers shop is het daarom nu mogelijk om de pre workout van Joel Beukers te komen in combinatie met andere producten. Hier heeft hij een goede marketingstrategie voor neergezet waardoor hij alles goed weet te promoten. 

De leeftijd van Joel Beukers is 35. Voor deze leeftijd heeft hij nu al een enorm vermogen op weten te bouwen. Joel Beukers is ook zijn echte naam, ondanks dat veel mensen denken dat dit niet zo is. De lengte van Joel Beukers is 1,88 meter. 

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers woont samen met zijn vriendin in het dorpje Eemnes. Een paar jaren geleden heeft hij hier samen met zijn vriendin Dione Esmée Snel zijn droomhuis gekocht. Hier heeft hij naar schatting 1,5 miljoen voor betaald. 

Joel Beukers & auto’s 

Joel beukers staat bekend om zijn auto’s. Hij is een grote fanaat van sportwagens. Joel Beukers heeft daarom verschillende dure auto’s, zoals een tesla en een 6×6 wagen. Deze heeft hij allemaal goud laten spuiten en vormen ook een deel van zijn marketingstrategie. 

Waar verdient Joel Beukers zijn geld mee?

Joel Beukers heeft verschillende dingen waar hij zijn geld mee verdiend. Hij heeft zijn bedrijf Clean Nutrition waar hij hoogstwaarschijnlijk het meeste mee verdient. Daarnaast heeft hij nog social media en YouTube waar hij flink wat geld mee verdient. 

Sinds kort is Joel Beukers ook bezig met investeren in crypto. Dit is naast zijn bedrijf en social media ook weer een grote bron van inkomsten. Doordat hij met verschillende dingen zijn inkomen verdient, is het niet goed in te schatten wat hij per maand binnen weet te halen. 

Wat is het geschatte vermogen van Joel Beukers?

Er is wel een schatting gemaakt van het vermogen van Joel Beukers. Zo lijkt het erop dat hij op het moment een vermogen van 2 miljoen euro op heeft weten te bouwen. Zoals het er nu op lijkt, gaat hij dit vermogen ook flink uit blijven breiden. 

Interessante weetjes over Joel Beukers

  • Joel Beukers bezit twee bedrijven: Clean Nutrition en Gold Dry Vodka.
  • Joel Beukers is zijn carrière als ondernemer begonnen met de website Neukenjanee.nl. Dit is compleet geflopt vanwege de expliciete naam