1. blackendecker
 2. BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW.

BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. Ontdek alle specificaties van deze BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal

Gewicht

3,63 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger, Stofzak/bak

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW.

De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW is een ideale cirkelzaag voor thuisgebruik. Het apparaat is voorzien van een stofafzuigingssysteem, waardoor stof en chips die ontstaan bij het zagen worden opgezogen en niet verder worden verspreid. De zool is gemaakt van sterk metaal en heeft een geïntegreerde zichtlijn, waardoor je precies kunt zien waar je snijdt. Dankzij de ergonomische greep ligt de zaag goed in de hand en kan je werken met precisie. Verder is het handvat voorzien van een antisliplaag, waardoor je de zaag stevig in de hand kan houden. De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW is ook voorzien van een 18 volt accu, die compatibel is met het 18 volt accuplatform. Dit betekent dat je de accu op verschillende BLACK+DECKER machines kan gebruiken. Verder heeft de cirkelzaag een motorrem die ervoor zorgt dat het zaagblad meteen stopt als je de knop loslaat. Met deze cirkelzaag kun je veilig en gemakkelijk klussen in en rondom het huis.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform

  .

  Met een gewicht van 3,5 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk

  .

  De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen.

Minpunten
 • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW.

De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal.

De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. weegt 3,63 kg.

De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De BLACK+DECKER BDCCS18E1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer powertools