1. blackendecker
  2. BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. Ontdek alle specificaties van deze BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal

Gewicht

2,78 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Nee

Soort stofafzuiging

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

Met de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW decoupeerzaag is het eenvoudig om verschillende materialen te zagen. Deze decoupeerzaag heeft een diepte-instelling tot 55 millimeter in hout, 8 millimeter in metaal en 20 millimeter in aluminium. Met de pendelstanden zaag je gemakkelijk en snel door het werkstuk heen, wat handig is bij het maken van bochten. Mocht je met precisie te werk moeten gaan, dan kun je de pendelfunctie uitzetten. De zaagbladen kun je eenvoudig verwisselen zonder sleutel. Je hebt hierbij de keuze uit 22,5 of 45 graden in verstek zaagwerk. De BDCJS18E1-QW werkt op een BLACK+DECKER 18V Powerconnect accu, waardoor je geen stopcontact in de buurt nodig hebt om aan de slag te gaan. Met de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW decoupeerzaag kun je eenvoudig in verschillende materialen zagen. Je kunt tot 55 millimeter in hout, 8 millimeter in metaal en 20 millimeter in aluminium zagen. De pendelstanden maken het gemakkelijk om bochten te maken. Wil je met precisie werken, dan kun je de pendelfunctie uitzetten. Je kunt gemakkelijk zaagbladen verwisselen, zonder sleutel. De instelbare hoek.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER Powerconnect 18V accu ook op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Dankzij de variabele snelheid past je de zaagsnelheid perfect aan op het te zagen materiaal. Je schakelt snel tussen verschillende zaagklussen, omdat je de zaagbladen zonder gereedschap vervangt.

Minpunten
  • Met een maximale zaagdiepte van 55 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor de lichtere zaagklussen.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

De BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal.

De BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. weegt 2,78 kg.

De BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Nee

De BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer powertools