1. dewalt
  2. DeWalt DCS334P2-QW.

DeWalt DCS334P2-QW.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool DeWalt DCS334P2-QW. Ontdek alle specificaties van deze DeWalt DCS334P2-QW. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De DeWalt DCS334P2-QW. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties DeWalt DCS334P2-QW.

Geschikt voor welk materiaal

Gewicht

2,1 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de DeWalt DCS334P2-QW.

Met de DeWalt DCS334P2-QW decoupeerzaag kun je makkelijk zagen in hout. Dankzij de zaagdiepte van 135 millimeter, kun je ook grotere stukken hout zagen. De decoupeerzaag werkt op accu, waardoor je ook op plekken zonder stopcontact kunt werken. De schuurzool is 45 graden kantelbaar aan beide kanten, waardoor je gemakkelijk in verstek kunt zagen. Met de pendelfunctie beweegt de zaag niet alleen van links naar rechts, maar ook van voor naar achteren. Hierdoor zaag je sneller door je werkstuk heen. Voor precisie kun je de pendelfunctie ook uitzetten. Verder heeft de decoupeerzaag ingebouwde ledverlichting, waardoor je ook op donkere plekken doorwerkt. De rubberen handgreep zorgt voor extra gebruikscomfort en met de aansluiting voor de stofzuiger heb je altijd goed zicht op je werkstuk. Met deze decoupeerzaag kun je dus gemakkelijk snel en nauwkeurig zagen in hout.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde De Walt XR accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Dankzij de variabele snelheid pas je de zaagsnelheid perfect aan op verschillende materialen. De ingebouwde verlichting biedt je goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
  • Elektronische constante ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen af kan nemen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCS334P2-QW.

De DeWalt DCS334P2-QW. is geschikt voor de volgende materialen: .

De DeWalt DCS334P2-QW. weegt 2,1 kg.

De DeWalt DCS334P2-QW. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De DeWalt DCS334P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer powertools