1. dewalt
  2. DeWalt DWE349-QS.

DeWalt DWE349-QS.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool DeWalt DWE349-QS. Ontdek alle specificaties van deze DeWalt DWE349-QS. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De DeWalt DWE349-QS. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties DeWalt DWE349-QS.

Geschikt voor welk materiaal

Gewicht

2,8 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Nee

Soort stofafzuiging

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

650 W

Lengte van de kabel

1 m

Omschrijving van de DeWalt DWE349-QS.

De DeWalt DWE349-QS is een ideale decoupeerzaag voor klussers. Deze 600 watt decoupeerzaag is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij lang meegaat. Dankzij de 3 pendelstanden kun je verschillende materialen zagen. In hout zaag je tot 75 millimeter diep en in metaal tot 15 millimeter diep. Met de variabele snelheid kun je gecontroleerd zagen. En je kunt snel tussen verschillende zaagbladen wisselen dankzij de gereedschapsloze zaagbladenwissel. Je zaagt gelijkmatig dankzij het constante toerental. Met de DeWalt DWE349-QS maak je mooie zaagsnedes. Daarnaast heeft de DeWalt DWE349-QS een stofafzuiging, waardoor je werkplek schoon blijft tijdens het zagen. De stofafzuiging is te verbinden met een stofzuiger, waardoor er geen stof meer op de werkplek blijft liggen. Ook is de decoupeerzaag uitgerust met een zwenkarm. Hiermee kun je de zaagarm in verschillende standen plaatsen, waardoor je makkelijk kunt zagen in moeilijk bereikbare plekken. Met de DeWalt DWE349-QS zaag je makkelijk en precisie.

Pluspunten
  • Door de voet kantelbaar te maken, kan je ook in verstek zagen. Door de variabele snelheid past je de zaagsnelheid aan op het materiaal dat je moet zagen.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWE349-QS.

De DeWalt DWE349-QS. is geschikt voor de volgende materialen: .

De DeWalt DWE349-QS. weegt 2,8 kg.

De DeWalt DWE349-QS. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Nee

De DeWalt DWE349-QS. heeft een vermogen van 650 W.

Bekijk nog meer powertools