1. einhell
  2. Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu).

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). Ontdek alle specificaties van deze Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Geschikt voor welk materiaal

Gewicht

1,63 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Met de Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu) kun je eenvoudig rechte zaagsneden maken in verschillende materialen. Deze decoupeerzaag is voorzien van een pendelstand, waarmee je snel en precies kunt zagen. Ook heeft deze decoupeerzaag een kunststof anti-splinterplaat, waardoor je werkstuk niet versplintert en je een mooi resultaat krijgt. Is je zaag bot geworden? Met de gereedschapsloze zaagbladopname kun je de zaagbladen gemakkelijk verwisselen. Er is geen extra gereedschap nodig. Ook is er een blaasfunctie aanwezig, waardoor je goed zicht houdt op je werk tijdens het zagen. De Einhell TC-JS 18 Li Solo is onderdeel van het Einhell Power-X-Change 18V accu platform. Heb je al een geschikte accu van dit platform, dan kun je deze ook gebruiken op deze machine.

Pluspunten
  • De anti-splinterplaat voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk. De blaasfunctie zorgt ervoor dat de zaaglijn schoon blijft, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt. De decoupeerzaag maakt deel uit van het Einhell Power-X-Change 18V accu platform, waardoor je maar één accu hebt voor al je Einhell Power-X-Change 18V elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • De snelheid van de zaag is niet aan te passen aan het materiaal dat wordt gezaagd.

Veelgestelde vragen over de Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). is geschikt voor de volgende materialen: .

De Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). weegt 1,63 kg.

De Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Einhell TC-JS 18 Li Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer powertools