1. einhell
  2. Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). Ontdek alle specificaties van deze Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Geschikt voor welk materiaal

Gewicht

1,8 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu) is de perfecte decoupeerzaag voor alle precieze en secuur uitgevoerde zaagsneden. De opstart is zeer rustig, waardoor de gebruiker de controle behoudt over het gereedschap. Daarnaast beschikt de decoupeerzaag over 4 instelbare pendelstanden, waardoor je snel en efficiënt aan de slag kunt gaan. Je kunt maximaal 80 millimeter diep zagen in hout, 12 millimeter in metaal en 10 millimeter in kunststof. Deze uitvoering wordt zonder accu geleverd, maar de 18 volt accu uit het Einhell X-Change accuplatform past ook op de decoupeerzaag. Met de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu) ben je verzekerd van de beste prestaties. Het compacte formaat en het lage gewicht zorgen ervoor dat je de zaag gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is de zaag voorzien van een geïntegreerde lichtbron met LED-verlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes altijd het werkstuk perfect zichtbaar hebt. De krachtige motor zorgt voor een optimale prestatie en een lange levensduur van het gereedschap.

Pluspunten
  • Je hebt volledig draadloze vrijheid door het werken op accu. De ingebouwde verlichting biedt je een goed zicht op het werkstuk. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk.

Minpunten
  • Constante elektronica is niet aanwezig, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). is geschikt voor de volgende materialen: .

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). weegt 1,8 kg.

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer powertools