1. makita
  2. Makita DJV181RTJ.

Makita DJV181RTJ.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Makita DJV181RTJ. Ontdek alle specificaties van deze Makita DJV181RTJ. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Makita DJV181RTJ. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Makita DJV181RTJ.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF, Metaal

Gewicht

2,5 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Makita DJV181RTJ.

De Makita DJV181RTJ is een robuuste en veelzijdige accudecoupeerzaag die perfect geschikt is voor zelfs de zwaarste zaagklussen. Met een 18 volt accu en een handige T-greep is deze krachtige decoupeerzaag makkelijk te manoeuvreren. Bovendien kun je de decoupeerzaag ook prima op zijn kop gebruiken, zodat je ook die lastige hoeken goed kunt bereiken. Maar ook op moeilijk bereikbare plekken heb je goed zicht op de zaaglijn. Dit komt door de ingebouwde verlichting en blaasfunctie. De DJV181RTJ is sterk genoeg om tot 135 millimeter in houten materialen te zagen en dit kan zelfs in verstek. Dankzij de 3 pendelstanden, de soft start en variabele snelheid weet je zeker dat je heel gecontroleerd en efficiënt te werk gaat. Daarnaast is de decoupeerzaag uitgerust met een anti-vibratiesysteem, zodat je comfortabel kunt werken. Met deze krachtige Makita decoupeerzaag heb je een betrouwbare partner voor al je klussen.

Pluspunten
  • Compleet met 2 accu's zodat je door blijft klussen wanneer er 1 leeg is

    .

    Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt. De decoupeerzaag wordt geleverd in een praktische koffer.

Minpunten
  • Met een gewicht van 2,6 kilogram is de decoupeerzaag aan de zware kant.

Veelgestelde vragen over de Makita DJV181RTJ.

De Makita DJV181RTJ. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF, Metaal.

De Makita DJV181RTJ. weegt 2,5 kg.

De Makita DJV181RTJ. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Makita DJV181RTJ. heeft een vermogen van .