1. makita
  2. Makita JV0600K.

Makita JV0600K.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Makita JV0600K. Ontdek alle specificaties van deze Makita JV0600K. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Makita JV0600K. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Makita JV0600K.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF

Gewicht

2,4 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

650 W

Lengte van de kabel

2,5 m

Omschrijving van de Makita JV0600K.

De Makita JV0600K is een veelzijdige decoupeerzaag die veel gebruikers aanspreekt. Met de 650 watt krachtige motor is het mogelijk om harde materialen zoals MDF, laminaat en multiplex te verwerken. De voetzool is kantelbaar en daardoor zijn hoeken tot 45 graden mogelijk. De stofzuigeraansluiting maakt het mogelijk om stofvrij te werken, terwijl het eenvoudige zaagbladverwisselsysteem het verwisselen van het zaagblad gemakkelijk maakt. De Makita JV0600K is uitgerust met een handgreep met softgrip, waardoor de zaag perfect in de hand ligt. Met drie pendelstanden kun je het materiaal nauwkeurig afstellen. Met de Makita JV0600K kun je dus veel verschillende projecten uitvoeren. Of je nu kleine of grote houten objecten wilt maken, deze decoupeerzaag heeft alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kan je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het materiaal dat je wilt zagen. Je kunt makkelijk tussen verschillende zaagklussen schakelen, omdat je de zaagbladen zonder gereedschap kunt verwisselen. De decoupeerzaag wordt geleverd met een handige koffer.

Minpunten
  • Bij zware zaagklussen kan, door de afwezigheid van constante elektronica, het toerental afnemen

    .

    Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita JV0600K.

De Makita JV0600K. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF.

De Makita JV0600K. weegt 2,4 kg.

De Makita JV0600K. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Makita JV0600K. heeft een vermogen van 650 W.