1. makita
  2. Makita JV102DSAJ.

Makita JV102DSAJ.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Makita JV102DSAJ. Ontdek alle specificaties van deze Makita JV102DSAJ. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Makita JV102DSAJ. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Makita JV102DSAJ.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF

Gewicht

1,8 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Makita JV102DSAJ.

De Makita JV102DSAJ decoupeerzaag is het perfecte gereedschap om precieze, krasvrije zaagsneden te maken. Dankzij zijn lage gewicht en slimme design kun je de zaagmachine in alle richtingen sturen. Met de 10,8 volt accu zaagmachine en de T-handgreep heb je een extra goede grip en kun je zelfs op zijn kop zagen. De softstart zorgt ervoor dat het zaagblad de eerste centimeters licht en voorzichtig doorklieft. Afhankelijk van je materiaal en de klus kun je het toerental instellen en kies je uit één van de 3 pendelstanden voor een fijne of grove afwerking. Ook de zaagkop van de JV102DSAJ is naar links en rechts kantelbaar, zodat je voor verstekzagen niet van gereedschap hoeft te wisselen. Heb je een ander zaagblad nodig? Die vervang je eenvoudig met één hand door het handige kliksysteem, waardoor je snel weer verder kunt zagen. Met de Makita JV102DSAJ maak je perfecte, krasvrije zaagsneden.

Pluspunten
  • Met 2 batterijen zodat je kunt doorgaan als 1 leeg is. Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en daarom is het gebruik langdurig. De ingebouwde verlichting zorgt voor goed zicht op het werkstuk, ook op minder verlichte werkplekken.

Minpunten
  • Er wordt maar één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita JV102DSAJ.

De Makita JV102DSAJ. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF.

De Makita JV102DSAJ. weegt 1,8 kg.

De Makita JV102DSAJ. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Makita JV102DSAJ. heeft een vermogen van .