1. bosch
  2. Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. Ontdek alle specificaties van deze Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat

Gewicht

0,7 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Nee

Soort stofafzuiging

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Deze Bosch AdvancedCut 18 is een veelzijdige en krachtige machine die je in staat stelt om verschillende zaagklussen uit te voeren. Het apparaat is uitgerust met een stille motor die een constante kracht levert. Daarnaast heeft de machine een hoge zaagsnelheid, zodat je eerder klaar bent met je klus. De 2,5 Ah Li-Ion accu's bieden een langere werktijd en zijn eenvoudig op te laden. Het afstemmen van het toerental op de te zagen materialen gebeurt eenvoudig met de drukschakelaar. Bovendien bespaar je veel tijd omdat je niet langer hoeft te slijpen, smeren en spannen van de zaagketting. Met de handige lus aan de bovenkant kun je de zaag gemakkelijk opbergen als je klaar bent. De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah is een krachtige en veelzijdige machine die je in staat stelt om verschillende zaagklussen uit te voeren.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je precies op rechte hoeken hout en kunststof zagen. Dankzij de variable snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. De meegeleverde Bosch Power For All-accu is ook te gebruiken op andere 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accuplatform.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat.

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. weegt 0,7 kg.

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Nee

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. heeft een vermogen van .