1. bosch
  2. Bosch PKS 55 A.

Bosch PKS 55 A.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch PKS 55 A. Ontdek alle specificaties van deze Bosch PKS 55 A. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch PKS 55 A. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch PKS 55 A.

Geschikt voor welk materiaal

Hout, Kunststoffen, MDF

Gewicht

3,9 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger, Stofzak/bak

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

1200 W

Lengte van de kabel

2,5 m

Omschrijving van de Bosch PKS 55 A.

Met de Bosch PKS 55 A cirkelzaag kan je supersnel en superprecies zagen. Het 160 millimeter grote zaagblad zorgt voor een strakke en kaarsrechte zaagsnede. De motor is zodanig krachtig dat hij maximaal 5600 keer per minuut draait. Hierdoor kom je met een hoek van 90 graden tot 55 millimeter diep en tot 38 millimeter diep met een hoek van 45 graden. Dankzij de grote voetplaat en de comfortabele softgrip handgreep heb je altijd een goede grip op de machine. Daarnaast is er ook een stofafzuiging ingebouwd. Hierdoor heb je altijd een stofvrije werkplek. Dit maakt de Bosch PKS 55 A een uiterst betrouwbare en efficiënte zaagmachine.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 3,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging werk je zoveel mogelijk stofvrij.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PKS 55 A.

De Bosch PKS 55 A. is geschikt voor de volgende materialen: Hout, Kunststoffen, MDF.

De Bosch PKS 55 A. weegt 3,9 kg.

De Bosch PKS 55 A. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch PKS 55 A. heeft een vermogen van 1200 W.