1. bosch
  2. Bosch PST 800 PEL.

Bosch PST 800 PEL.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch PST 800 PEL. Ontdek alle specificaties van deze Bosch PST 800 PEL. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch PST 800 PEL. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch PST 800 PEL.

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal

Gewicht

2 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

530 W

Lengte van de kabel

3 m

Omschrijving van de Bosch PST 800 PEL.

De Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag is een uitstekende keuze voor verschillende klussen. Met zijn krachtige 800 watt motor zaag je door dikkere materialen, zoals planken tot 80 millimeter dik. De pendelfunctie stelt je in staat sneller en met minder trillingen te zagen. Met een gewicht van slechts 2 kilogram kun je langdurig en zonder verzuring in je armen aan het werk. Om de zaaglijn makkelijk te volgen, heeft de Bosch PST 800 PEL een zaaglijnvizier waarmee je precies kunt zien waar je moet zagen. Ook heeft hij een antispliterstrip voor nette zaagsnedes. Als laatste heeft de Bosch PST 800 PEL een handig zaagbladdepot waar je tot wel 6 zaagbladen in kunt opbergen. Zo heb je ze direct bij de hand en kun je makkelijk en snel zaagbladen verwisselen, zonder gereedschap.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk. Zaagbladen kun je snel en gemakkelijk zonder gereedschap wisselen.

Minpunten
  • Er is geen blaasfunctie waardoor het zaagsel blijft liggen en daardoor wordt je zicht op de zaaglijn verminderd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PST 800 PEL.

De Bosch PST 800 PEL. is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal.

De Bosch PST 800 PEL. weegt 2 kg.

De Bosch PST 800 PEL. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch PST 800 PEL. heeft een vermogen van 530 W.