1. bosch
  2. Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). Ontdek alle specificaties van deze Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF

Gewicht

3 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Met de Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu) kan je vanuit elke locatie precisiebewerkingen uitvoeren met balken en plaatmateriaal. De machine is op de Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu aan te sluiten (niet meegeleverd), waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Met een onbelast toerental van 4300 toeren per minuut kan je een diepte bereiken van 53 millimeter. Voor schuine zaagsnedes is de machine te stellen op een hoek van 45 graden met een maximale diepte van 36 centimeter. Om een precieze zaagsnede te garanderen is de machine voorzien van een schaduwlijn en parallelgeleider. Met de meegeleverde 160 millimeter zaagblad ben je meteen klaar om aan de slag te gaan.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening met accu kun je draadloos werken. De cirkelzaag is schuin te zetten, zodat je ook schuin kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging werk je zo stofvrij mogelijk.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

De Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF.

De Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). weegt 3 kg.

De Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). heeft een vermogen van .