1. bosch
  2. Bosch Blauw GST 150 BCE.

Bosch Blauw GST 150 BCE.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch Blauw GST 150 BCE. Ontdek alle specificaties van deze Bosch Blauw GST 150 BCE. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch Blauw GST 150 BCE. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch Blauw GST 150 BCE.

Geschikt voor welk materiaal

Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF

Gewicht

2,7 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

780 W

Lengte van de kabel

4 m

Omschrijving van de Bosch Blauw GST 150 BCE.

De Bosch Blauw GST 150 BCE decoupeerzaag is een krachtige en robuuste machine. De 780 watt motor zorgt ervoor dat je tot 150 millimeter diep in hout en 10 millimeter in metaal kunt zagen. Door de beugelhandgreep heb je genoeg grip en kan je ook langdurig zagen zonder dat dit een straf is. De variabele toerental en de 4 pendelstanden zorgen ervoor dat je de juiste zaaginstelling kunt kiezen voor de materiaalsoort en toepassing. De voetplaat is sterk en buigvrij, waardoor hij ook stevig staat tijdens zwaardere projecten. De kabel is 4 meter lang, wat voldoende bewegingsvrijheid geeft tijdens het zagen. Bovendien wordt er een koffer meegeleverd, waardoor je de zaagmachine na gebruik netjes kunt opbergen. Met de Bosch GST 150 BCE decoupeerzaag maak je zelfs de dikkere en harde houten balken aan.

Pluspunten
  • Met een maximale zaagdiepte van 150 millimeter in hout, is hij ook geschikt voor de zwaardere zaagklussen. Met behulp van de variabele snelheid pas je de zaagsnelheid perfect aan op het te zagen materiaal. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk.

Minpunten
  • Er wordt slechts 1 zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Blauw GST 150 BCE.

De Bosch Blauw GST 150 BCE. is geschikt voor de volgende materialen: Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF.

De Bosch Blauw GST 150 BCE. weegt 2,7 kg.

De Bosch Blauw GST 150 BCE. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch Blauw GST 150 BCE. heeft een vermogen van 780 W.