1. bosch
  2. Bosch Professional GST 18V-LI S.

Bosch Professional GST 18V-LI S.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch Professional GST 18V-LI S. Ontdek alle specificaties van deze Bosch Professional GST 18V-LI S. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch Professional GST 18V-LI S. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch Professional GST 18V-LI S.

Geschikt voor welk materiaal

Dakpannen, Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF

Gewicht

5 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Bosch Professional GST 18V-LI S.

Met de Bosch Professional GST 18V-LI S accudecoupeerzaag kun je veel verschillende materialen verwerken. De T-handgreep staat garant voor een precieze en comfortabele grip, waardoor je de zaag ook ondersteboven kunt gebruiken. De zaagbladen kun je gemakkelijk wisselen zonder gereedschap, dankzij het Bosch SDS-systeem. Met een maximale zaagdiepte van 120 millimeter in hout zaag je door het dikste plaatwerk heen. De variable toerentalregeling zorgt voor de juiste snelheid bij het zagen. Daarnaast kun je ook in het donker de precieze zaagsnede maken, dankzij de ingebouwde led verlichting. Als je de Bosch Professional GST 18V-LI S aanschaft, krijg je ook twee 4,0 Ah accu's die je ook op ander gereedschap van hetzelfde accu platform en voltage kunt gebruiken. Zo heb je altijd back-up bij het zagen. Met de Bosch Professional GST 18V-LI S accudecoupeerzaag krijg je een lichtgewicht, krachtig en compact zaagapparaat in huis. De verschillende zaagbladen in combinatie met de T-handgreep zorgen voor een precieze afwerking. Daarnaast zijn de twee meegelever.

Pluspunten
  • Je kunt comfortabel uit verschillende hoeken zagen dankzij de T-handgreep. Je kunt de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen door de variabele snelheid aan te passen. De twee meegeleverde 4.0 Ah accu's maken deel uit van het Bosch Professional 18V System accuplatform, waarmee je dus ook op al je andere Bosch Professional 18V System gereedschap kunt gebruiken.

Minpunten
  • Er ontbreekt een blaasfunctie, waardoor het zaagsel niet wordt geblazen van de zaaglijn.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional GST 18V-LI S.

De Bosch Professional GST 18V-LI S. is geschikt voor de volgende materialen: Dakpannen, Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF.

De Bosch Professional GST 18V-LI S. weegt 5 kg.

De Bosch Professional GST 18V-LI S. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch Professional GST 18V-LI S. heeft een vermogen van .