1. bosch
  2. Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). Ontdek alle specificaties van deze Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal

Gewicht

1,6 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu) is een uiterst veelzijdige decoupeerzaag, waarmee je tot 100 mm in hout en 8 mm in metaal kunt zagen. Het apparaat is licht en eenvoudig te bedienen, waardoor het ook geschikt is voor beginners. Met de meegeleverde CutControl en antisplinterstrip werk je altijd kaarsrecht en krijg je geen splintervorming aan de bovenkant van je werkstuk. Daarnaast heeft het apparaat een geïntegreerde blaasfunctie, waardoor al het stof dat vrijkomt tijdens het zagen, weggeblazen wordt. Zo houd je goed overzicht op je werkplek en kun je nauwkeurig werken. Met de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu) heb je een betrouwbare partner voor al je zaagklussen.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid stem je de zaagsnelheid perfect af op verschillende materialen. Je hebt volledige draadloze vrijheid dankzij de werking op accu. Zaagbladen wissel je snel en gemakkelijk zonder gereedschap.

Minpunten
  • Er ontbreekt constante elektronica, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal.

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). weegt 1,6 kg.

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). heeft een vermogen van .