1. bosch
  2. Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). Ontdek alle specificaties van deze Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Geschikt voor welk materiaal

Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal

Gewicht

1,3 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Accu / batterij

Lengte van de kabel

Omschrijving van de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Met de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) heb je een krachtig en licht gereedschap in huis dat je helpt bij al je klusjes. Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram is deze decoupeerzaag makkelijk te hanteren. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, want met één druk op de knop ben je al aan het zagen. Deze zaag heeft een softstart, waardoor hij rustig begint te draaien. Zo kun je precies zagen. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende standen te selecteren, zodat je de gewenste snelheid kunt kiezen. Je kunt er zowel hout als metaal mee zagen. Hout zaag je tot 70 millimeter dik en metaal tot 6 millimeter. De Bosch EasySaw 18V-70 is een veelzijdig en krachtig gereedschap voor in en om het huis.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid ideaal afstemmen op verschillende materialen. Je hebt volledig draadloze vrijheid door de werking op accu. Met een gewicht van 1,3 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel in gebruik.

Minpunten
  • Constante elektronica ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). is geschikt voor de volgende materialen: Hard hout, Hout, Kunststoffen, Laminaat, MDF, Metaal.

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). heeft een vermogen van .