1. bosch
  2. Bosch EasyCut 50.

Bosch EasyCut 50.

5/5

Lees bij ons alles over deze powertool Bosch EasyCut 50. Ontdek alle specificaties van deze Bosch EasyCut 50. maar bekijk zeker ook onze andere powertools en vind het juiste gereedschap voor jouw volgende klus in of rondom het huis. De Bosch EasyCut 50. helpt je zeker om de klus te klaren.

Specificaties Bosch EasyCut 50.

Geschikt voor welk materiaal

Hout, Kunststoffen

Gewicht

1,6 kg

Aansluiting voor stofafzuiging aanwezig

Ja

Soort stofafzuiging

Aansluiting voor stofzuiger

Type stroomvoorziening

Vermogen

Netstroom

500 W

Lengte van de kabel

2,5 m

Omschrijving van de Bosch EasyCut 50.

Met de Bosch EasyCut 50 zagen in rechte lijnen is zo gebeurd. Je hoeft geen voorboren meer te doen voor je werkstukken, door de 500 watt microkettingzaag met NanoBlade. De zaag maakt zuivere en rechte zaagsneden tot maximaal 50 millimeter diep in hout. Je volgt de markeringen gemakkelijk dankzij het zaaglijnvizier. Ook levert de stofblaasfunctie een duidelijk zicht op je werk en kun je een stofzuiger aansluiten op de microkettingzaag. De Bosch EasyCut 50 is een ideale zaagmachine voor zowel hobbymatig zaagwerk als voor doe-het-zelvers die klussen in en om huis uitvoeren. De zaag is bedieningvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Zo heb je binnen de kortste keren een nette zaagsnede in je werkstuk.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je in precies rechte hoeken zagen in hout en kunststof. Dankzij de variabele snelheid kun je de snelheid van de zaag perfect aanpassen aan verschillende materialen. Dankzij de blaasfunctie is de zaaglijn schoon, waardoor je tijdens het zagen niet belemmerd wordt.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een normale 'decoupeerzaag' meer geschikt.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyCut 50.

De Bosch EasyCut 50. is geschikt voor de volgende materialen: Hout, Kunststoffen.

De Bosch EasyCut 50. weegt 1,6 kg.

De Bosch EasyCut 50. heeft een afzuiging voor stofafsluiting: Ja

De Bosch EasyCut 50. heeft een vermogen van 500 W.